Buurtbemiddeling

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_display=”]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]

Buurtbemiddeling

Buurtbemiddeling ook in BarneveldBuurtbemiddeling Barneveld

Buurtbemiddeling is een door de gemeente, woningstichting en politie opgezet project. Met behulp van vrijwilligers bemiddelt zij in conflicten tussen buren. Het kan gaan over geluidsoverlast, hondenpoep, overhangend groen, stank, maar ook over pesterijen.

Tijdens een bemiddelingsgesprek zitten u en uw buren op vrijwillige basis met elkaar om de tafel. Het gesprek wordt geleid door twee onafhankelijke en neutrale bemiddelaars, die u helpen feiten en gevoelens in verband met uw conflict boven water te krijgen om daarna samen met u te zoeken naar oplossingsrichtingen. Zodat u na afloop weer met elkaar door één deur kunt.

Kunt u dat steuntje in de rug gebruiken?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor een intakegesprek. Wij zullen u dan informeren over de mogelijkheden die buurtbemiddeling u te bieden heeft.

BUURTBEMIDDELING BARNEVELD

Vrijwillig – onafhankelijk – neutraal – integer

U kunt ons bereiken via

T: 06 – 1067 0676

E:  buurtbemiddeling@welzijnbarneveld.nl

[/av_textblock]

[/av_one_full]